Evlilik ve İhtiyaç Kredisi’nde Yaz Kampanyası Şekerbank’ta
GOOGLE REKLAMLARI
->
Şekerbank, evlilik hazırlığı yapan bireysel müşterileri için “Evlilik Kredisi” ve kamu, sağlık ve banka çalışanlarının her türlü ihtiyaçları için “İhtiyaç Kredisi Yaz Kampanyası” başlattı.
Şekerbank’ın bu yeni kredi kampanyası Haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Kampanyada iki ayrı ödeme seçeneği sunulmuş. Birinci seçenek olan maksimum 5 bin TL tutarındaki ihtiyaç ve evlilik kredilerinde taksit ertelemesiz yada bir ay taksit ertelemeli (tercihe bağlı), 3-24 ay vade ve yüzde 1,09 aylık faiz oranı sunulmuş. İkinci seçenekte ise maksimum 25 bin TL olan kredi miktarı ve 3-60 ay vade imkanı bulunuyor. İkinci seçenekte bir ay taksit erteleme imkanı bulunuyor ve aylık faiz oranı yüzde 1,59 olarak belirlenmiş.
Şekerbank’ın Evlilik ve İhtiyaç Kredilerinde Yaz Kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için, size en yakın Şekerbank şubesini ziyaret edebilirsiniz.


Haziran 4th, 2009 12:37
selam ben 6 bin tl ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum bunun için beni bilgilendirirmisiniz neler gerekir tşkler
Haziran 7th, 2009 17:23
selam ben asgari ücretle çalışan biriyim 550 ytl alıyorum 4 yıldır aynı yerde ertik zübeyde hanım doğum evinde çalışıyorum.garanti bankasından daha önce kredi çekmiştim ama düzenli ödüyorum ama 5000ytl ye ihtiyacım var bütün borçlarımı sıfırlayıp tek bi yere borcum olsun istiyorum. böyle bi durumda sizden kredi çekebilirmiyim. en kısa zamanda cevaplarsanız sevinirim. saygılarımla…
Haziran 7th, 2009 17:25
pardon etlik zübeyde doğum evi olcaktı.
Haziran 22nd, 2009 11:56
BEN KREDİ KARTI MAGDERUYUM.BENİM KREDİ KART BOÇLARIM 30MİLYAR BEN SİZDEN HEPSİNİ BİRCATI ALTINDA TOPLAMAK İSTİYORUM.CEP.0535 237 …….
Temmuz 16th, 2009 15:14
garanti bankasına kredi başvurusu yaptım kabul ettiler ama şübe vermiyo bunun hakkında ne yapmalıyım beni bilğilendirirseniz sevinirim hemde en kıssa zamanda
Temmuz 18th, 2009 14:37
benim yaklaşık 6300 ytl kıredi kartı brcum var.ancak gecikmelerim oldugu için ödemelerde kıredi başvurumu olumsuz oluyor.net maaşım 1375 yt. bordrolu çalışıyorum yaklaşık 8 yıldır aynı firmadayım. buna rahmen kıredi alamıyorum sizden böyle bir durumda kıredi alabilirmiyim.en kısa sürede mümkünse cevap alabilirmiyim.iyi çalışmalar dilerim.
Ağustos 7th, 2009 02:06
slm benim 3000 tl ye ihtiyacım var aylık gelirim 1150 tl kredi çıkarmı acaba arabamı değiştiriyorumda
Eylül 1st, 2009 00:01
slm benim 120 tl kredi borcum var acil okul bayram alışveriş ihtiyaçlarım ve çok sıkıntı veren şahıs borcum benimde acil 4000 tl ihtiyacım var asgari ücret alıyorum bodrolu bu sıkıntılarımı nasıl gidrim yol gösterirmisiniz saygılar
Eylül 3rd, 2009 14:18
Sayın Ahmet Bey;
Öncelikle mevcut kredi borcunuzun 120 TL olduğunu belirtmişsiniz, galiba rakamda yanlışlık var. Bu gibi durumlarda size tek tavsiyemiz size en uygun kredi kampanyasını seçip, ilgili bankaya kredi başvurusunda bulunmak ve bu başvurunuzun sonucunu beklemektir. Siciliniz ve kredi istihbaratınız kredinizin onaylanmasında önemli bir etkendir.
Mart 1st, 2010 12:05
slm ben 6 aydır bır ısıcam fabrıkasında calısıyorum bankalarla hıcbır sorunum yok ama kredı kullanmak ıstıyorum asgarı ucrete kredı verlermı bılgı almak ıstıyorum bana en kısa zamanda bılgı verırsenız sevınırım saygılar.